نکات مهمی که خارجیان مقیم ترکیه باید آنها را بدانند

5 جولای 2020
0 دیدگاه

 

🔻به هنگام ارائه درخواست برای دریافت حق حفاظت بین‌المللی، فرد باید به صورت حضوری به استانداری مراجعه کند. اگر درخواست مذکور در داخل کشور یا در دروازه‌های مرزی به واحدهای انتظامی ارائه شود، این درخواست باید بلافاصله به استانداری اطلاع داده شود. امور مربوط به این درخواست‌ها توسط دفتر استانداری انجام می شود. نماینده قانونی یا وکیل نمی تواند به نمایندگی از فرد درخواست حفاظت بین‌المللی ارائه دهد.

🔹مراحل مربوط به اسکان در کشور ثالث در چارچوب حق حمایت بین‌المللی، توسط اداره کل مهاجرت ترکیه و کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان(UNHCR) انجام می‌شود. پس از نهایی شدن پرونده‌ها، نتیجه توسط اداره کل مهاجرت استان به فرد مربوطه ابلاغ می‌شود.

🔸آن دسته از شهروندان سوریه که تحت حمایت موقت بوده و اطلاعات خود را به روزرسانی کرده‌اند، لازم نیست برای به‌روزرسانی دوباره این اطلاعات به مراکز به‌روزرسانی اطلاعات مراجعه کرده و یا وقت مراجعه درخواست کنند.

🔹اگر می‌خواهید به شهر دیگری غیر از شهر محل اقامت خود سفر کنید، به طور قطع باید به “اداره مهاجرت استان محل اقامت” یا “فرمانداری شهرستان” مراجعه کرده و “مجوز مسافرت” درخواست کنید.

🔸خروج از ترکیه به کشور ثالث یا ورود به ترکیه تنها فقط با گذرنامه یا سند مسافرتی جایگزین و تنها از طریق دروازه‌های مرزی ممکن است. آن دسته از شهروندان سوریه که می‌خواهند از کشوری غیر از جمهوری عربی سوریه وارد ترکیه شوند، باید به نمایندگی‌های وزارت امور خارجه ترکیه در این کشورها مراجعه کرده و ویزا دریافت کنند. لطفاً توجه داشته باشید که ورود به ترکیه یا خروج از آن از طریق راه‌هایی غیر از گذرگاه‌های مرزی غیرقانونی بوده و جرم محسوب می‌شود.

🔹امور مربوط به ثبت‌نام آن دسته از کودکانی که در اردوگاه‌های متعلق به پناهندگان سوری متولد می‌شوند، توسط افراد مسئول از اردوگاه انجام می‌شود. اما اتباع سوری که در مراکز مسکونی ترکیه و به شکل متفرقه اقامت دارند، باید هنگامی که صاحب فرزند می‌شوند، با در دست داشتن ورقه تولد نوزاد متولد شده به اداره مهاجرت استانی مراجعه کرده و امور مربوط به ثبت‌نام کودک خود را انجام دهند.

🔸آن دسته از سوری‌هایی که می‌خواهند به طور داوطلبانه به کشور خود برگردند، باید حداقل یک هفته قبل از تاریخ بازگشت، با مراجعه به اداره کل مهاجرت استان، در رابطه با این امر اطلاع‌رسانی کرده و اوراق لازم را دریافت کنند.

🔹اگر ورقه هویتی حفاظت موقت خود را گم کردید، باید فوراً به اداره کل مهاجرت استان در شهر محل اقامت خود مراجعه کنید.

🔸به هنگام ارائه درخواست برای دریافت اجازه اقامت، می‌توانید مستقیما به سایت اینترنتی e-ikamet.goc.gov.tr مراجعه کرده و اوراق مربوطه را تکمیل کنید و یا شخصا با مراجعه به اداره کل مهاجرت استان درخواست خود را ارائه کنید. سرپرست، ولی، وصی، قیم، وکیل یا نماینده قانونی فرد نیز می‌تواند با در دست داشتن اوراق لازم به نیابت از فرد مراجعه کرده و درخواست اجازه اقامت نماید.

🔸آن دسته از اتباع خارجی که می‌خواهند مجوز اقامت خود را تمدید کنند، باید شصت روز قبل از اتمام مهلت زمانی مجوز اقامتی برای تمدید آن به سایت اینترنتی e-ikamet.goc.gov.tr مراجعه کرده و با تکمیل اوراق مربوطه، درخواست تمدید مجوز اقامتی نمایند.

🔹اگر بیمه درمانی خصوصی دارید و سیستم به شما اخطار می‌دهد که اطلاعات شما با همدیگر همخوانی ندارد، باید با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و با تهیه اطلاعات مربوطه نظیر شماره بیمه‌نامه/ نام شرکت بیمه/ شماره تمدید/ تاریخ شروع بیمه، این اطلاعات را به
شکل صحیح وارد کنید.

🔸اگر به هنگام تکمیل اطلاعات خود در صفحه اقامت الکترونیکی مشکل پیدا کردید، می‌توانید تماس گرفته و کسب اطلاعات کنید، اما فراموش نکنید که به هنگام تماس برای کسب اطلاعات باید پشت کامپیوتر باشید.

🔹فراموش نکنید که برای دریافت اجازه کار نمی‌توانید اجازه اقامت درخواست کنید.

ارسال دیدگاه